Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij Sevils kunt u binnen 14 kalenderdagen na levering het artikel retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

Randvoorwaarden

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • binnen 14 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt is;
  • in de originele verpakking, onbeschreven en niet beplakt is;
  • Gebruik voor het verpakken enkel doorzichtig tape;

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Fout verpaktGoed verpakt
Fout

  • Niet verpakt
  • Stickers op de originele verpakking
  • Geen begeleidende brief
Goed

  • Verpakt
  • Begeleidende brief

Retour sturen

Wettelijk heeft u een herroepingsrecht van 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Middels een retouraanvraag kunt u aangeven dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.

Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt.

Kosten retourneren

Aan het retour sturen van producten zijn kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. Sevils vergoedt alleen de kosten van het artikel + verzendkosten ‘heen’. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt deze per PostNL, DPD of via DHL terug sturen. Gelieve het pakket naar het volgende adres terug te sturen; Sevils Vaarkant rechts 12 bus m, 2960 Brecht Belgie.

Afhandeling

Nadat u van ons een retour formulier hebt ontvangen dient uw bestelling of het desbetreffende gedeelte daarvan binnen 14 kalenderdagen bij Sevils ontvangen te zijn. Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, storten we het geld terug op uw rekening. Sevils behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of u, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.